BUF NORD

Gentofte & Lyngby Børne- og Ungdomsfilmklub

Get Adobe Flash player
  Guardians of the Galaxy Vol. 2

Torsdag 04/10-2018 kl. 16:15

Slængets eventyr fortsætter i Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 2, hvor de færdes i galaksens yderste grænseland.
Guardians-slænget må kæmpe for at holde sammen på den nyfundne familie i forsøget på at opklare mysteriet omkring, hvem der er Peter Quills rigtige forældre. Masser af fart, spænding og mystiske aliens.

 

Spilletid: 130 min.

  Valerian and the city of thousend planets

Torsdag 08/11-2018 kl. 16:15

Velkommen til Syrte Den Strålende, hovedstaden i De Tusinde Planeters Imperium!
Fra et storslået palads hersker kejseren over sit enorme rige – men byen er ikke hvad den var engang. Forfaldet breder sig overalt, og magtbalancen mellem kejseren, købmands - lauget og det mystiske præsteskab ”De Vidende” er svær at gennemskue. Her ankommer Linda og Valentin, agenter for rumtidstjenesten, i et myldrende centrum for rigets interplanetariske handel.
Deres opgave er at undersøge om Syrte er en trussel mod Jorden.
Deres tilstedeværelse udløser en række begivenheder, der ligner en revolution – men hvem skal der gøres oprør imod? Og hvem er rigets egentlige hersker?

 

Spilletid: 130 min.

  Starwars – The force awakes

Torsdag 10/01-2019 kl. 16:15


Instruktøren J.J. Abrams giver publikum en uovertruffen filmoplevelse med Star Wars: The Force Awakens.
Da en ny ondskab lurer i form af Kylo Ren og Den Første Orden, der er opstået af Imperiets aske, er der mere end nogensinde brug for den forsvundne Luke Skywalker.
Det er nu op til klunseren Rey og stormtrooper-desertøren Finn, sammen med Han Solo og Chewbacca - at jagte håbet om fred i galaksen.

 

Spilletid: 132 min.

  Starwars – Rouge One

Torsdag 07/02-2019 kl. 16:15


Fra Lucasfilm kommer et episk eventyr - Rogue One: A Star Wars Story.
I en tid fyldt med konflikter, slår en gruppe usandsynlige helte, ledet af Jyn Erso en modig lovløs og Cassian Andor en rebelsk spion, sig sammen for at gennemføre en livsfarlig mission: at stjæle tegningerne til Dødsstjernen, Imperiets ultimative ødelæggelsesvåben.

 

Spilletid: 128 min.

  Starwars – The Last Jedi

Fredag 07/03-2019 kl. 16:15


Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst.
”Star Wars: The Last Jedi” er det ottende kapitel i Star Wars-sagaen, der også består af de såkaldte spinoffs, hvor Rogue One: A Star Wars Story kom ud som den første i 2016, og næste planlagte film bliver om Han Solos unge år. 

Science fiction-filmen er instrueret af manden bag ”Looper”, og filmen har atter Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac på rollelisten over for universets garvede navne Mark Hamill og den nu afdøde Carrie Fisher.

 

Spilletid: 150 min.

 


Copyrights © 2013 BUF NORD. Gentofte og Lyngby Børne- & Ungdomsfilmklub