BUF NORD

Gentofte & Lyngby Børne- og Ungdomsfilmklub

Get Adobe Flash player
 
 
 

Animationsfilmen 'Bien Maja: På nye honningeventyr' er fortsættelsen til Bien Maja, der handler om den lille vakse bi.

Bien Maja har en drøm om at deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes kejserinde helt andre planer og gjort krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet.

Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene, men vores hovedperson giver ikke op. Sammen med sin gode ven Willi tager de sammen til kejserinden for at ændre hendes mening. 

'Bien Maja: På nye honningeventyr' er en familiefilm for de mindste med søde insekter i rollerne. Filmen vises med dansk tale.

 
 
 
 

Animationsfilmen 'Brandmand Sam – Besøg fra rummet' foregår i den lille walisiske by Pontypandy.

Brandmand Sams kammerat Norman ser en dag noget der ligner en UFO. Med et bliver freden i den stille by ændret til et mediecirkus, da tv-værten Buck Douglas ankommer for at finde beviser på besøg fra det ydre rum.

Snart får brandmanden svært ved at følge med i de mange uheld, men midt i al postyret opdager han noget meget mystisk... 

Familiefilmen 'Brandmand Sam – Besøg fra rummet' er baseret på den britiske dukke-tv-serie for børn, der blev skabt i 1987 og bl.a. er blevet vist i Danmark på DR. Filmen vises med dansk tale.

 
 
 
 

Familiefilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' handler om den tændstiksæske-store pige med det karismatiske sorte hår og hendes sjove musevenner.

Cirkeline får en ny hjerteveninde med prinsessenykker ved navn Coco. Samtidig møder Musen Ingolf et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Sammen tager de små venner på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Animationsfilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' er instrueret af selveste Jannik Hastrup, der i sin tid skabte Cirkeline-karakteren og tidligere har stået bag film som Cirkeline og verdens mindste superhelt og Cykelmyggen og Dansemyggen.

 
 
 
 

Filmen 'Jakob og Peter Plys' et familieeventyr om Jakob fra Peter Plys-universet.

Jakob er blevet voksen med hustru og datter. Han bor i den travle storby, hvor arbejdet tager alt hans tid med familien fra ham. Vennerne fra hundredemeterskoven har han for længst glemt, men de har ikke glemt ham. Peter Plys & co. vender derfor tilbage for at hjælpe deres gamle kammerat med finde de rigtige værdier.

Disney lavede i 1977 den første tegnefilm 'The Many Adventures of Winnie the Pooh' baseret på A.A. Milnes' klassiske håndtegninger og historie. Den honning-glade børn er sidenhen set i flere versioner, og Jim Cummings, der har været Peter Plys' stemme siden 1988, er igen plysbjørnens røst i denne nye film.

'Jakob og Peter Plys' minder om Steven Spielbergs Hook, hvor den voksne Peter Pan også vender tilbage til Ønskeøen og finder sin fantasi.

 
 
 

Den 13-årige Kiki, må - som familietraditionen foreskriver - bryde op fra de trygge hjemlige forhold for at komme i lære som heks.

Med på kosteskaftet følger en talende kat, der bliver vidne til pigens første vanskelige forsøg på at slå igennem i heksebranchen.

Når man befinder sig i en fremmed by uden at være ekviperet med særligt bemærkelsesværdige egenskaber, penge eller tag over hovedet, kan det nemlig være en svær sag at gøre karriere.

En bager i nabolaget indkvarterer heldigvis Kiki og hjælper hende i gang med en budtjeneste, hvor hendes kosteskaft kommer til at gøre nytte på mere uforudset manér.

'Kiki - den lille heks' er mesteren Hayao Miyazakis opfølger til 'Min nabo Totoro' fra 1988.


Copyrights © 2013 BUF NORD. Gentofte og Lyngby Børne- & Ungdomsfilmklub